Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/myjoom/public_html/index.php:51) in /home/myjoom/public_html/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 2
Comments on: Joomla! Инсталатора http://www.moiatajoomla.com/joomlainstaller/ Инсталирай и конфигурирай Джумла! - Уеб сайт за няколко минути Thu, 14 Dec 2017 06:06:39 +0000 http://wordpress.org/?v=2.2 By: venko http://www.moiatajoomla.com/joomlainstaller/#comment-91 venko Tue, 23 Jun 2009 10:54:41 +0000 http://www.moiatajoomla.com/joomlainstaller/#comment-91 Здравейте! Моля ви кажете ми как да заместя вече съществуващ сайт с нов със същото име. На мен също не ми излиза преинсталационния екран поради това че имам вече сайт. Но искам да го заместя. Здравейте! Моля ви кажете ми как да заместя вече съществуващ сайт с нов със същото име. На мен също не ми излиза преинсталационния екран поради това че имам вече сайт. Но искам да го заместя.

]]>
By: Георги Митов http://www.moiatajoomla.com/joomlainstaller/#comment-5 Георги Митов Wed, 05 Dec 2007 07:11:22 +0000 http://www.moiatajoomla.com/joomlainstaller/#comment-5 Ако имате разрешени Addon домейни можете да разположите втори уеб сайт в хостинг акаунта Ви. Ако нямате, можете да направите поддомейн, например joomla.yourdomain.com и да разположите инсталацията на Joomla в него. Ако вашият хостинг е със cPanel 10.x директорията по подразбиране за Addon домейните и поддомейните е в public_html. Със cPanel 11.x имате възможност да разположите Addon домейна или поддомейна в директория извън public_html. По добрия вариант е директорията да е извън public_tml, за да не се получава конфликт с rewrite rules в .htacces файла за основния домейна. Ако имате разрешени Addon домейни можете да разположите втори уеб сайт в хостинг акаунта Ви. Ако нямате, можете да направите поддомейн, например joomla.yourdomain.com и да разположите инсталацията на Joomla в него. Ако вашият хостинг е със cPanel 10.x директорията по подразбиране за Addon домейните и поддомейните е в public_html. Със cPanel 11.x имате възможност да разположите Addon домейна или поддомейна в директория извън public_html. По добрия вариант е директорията да е извън public_tml, за да не се получава конфликт с rewrite rules в .htacces файла за основния домейна.

]]>
By: estoyanovvd http://www.moiatajoomla.com/joomlainstaller/#comment-4 estoyanovvd Wed, 28 Nov 2007 07:42:41 +0000 http://www.moiatajoomla.com/joomlainstaller/#comment-4 Искам да попитам как да си кача Джумла в хостинга след като там имам вече друг уеб сайт и като напиша URL-то не ми излиза посоченият по-горе преинсталационен екран?! Възможно ли е да си кача и втори сайт и ако да, помогнете! Искам да попитам как да си кача Джумла в хостинга след като там имам вече друг уеб сайт и като напиша URL-то не ми излиза посоченият по-горе преинсталационен екран?! Възможно ли е да си кача и втори сайт и ако да, помогнете!

]]>